فوت و فن تهیه مربای پوست پسته


پوست پسته از آن مرباهایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.


پوست پسته از آن مرباهایی است که تا نخوری نمی‌فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می‌دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و جذابی بسازید.


مواد لازم:


طرز تهیه:


۱. پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید.


۲. پوست پسته‌ها را چهار بار پنج دقیقه‌ای می‌جوشانید و در آب سرد می‌گذارید.


۳. پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.


۴. در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می‌کنید و باقاشق چوبی به هم می‌زنید.


۵. پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید.


فوت و فن‌ها:


– گرفتن تلخی پوست مهم‌ترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلخ‌تر بود دقایق و بارهای بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید.


– زعفران عطر و بوی خوبی به مربا می‌دهد.‌میتوانید چند قاشق زعفران دم‌کرده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.


– گلاب هم عطر خوبی به این مربا می‌دهد. می‌توانید ۳ قاشق غذاخوری در مراحله آخر با آبلیمو و خلال پسته به این میزان اضافه کنید.


یکی از خوشمزه‌ترین مرباها مربای گل است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید.