امیدواریم ۱۵۰۰ اتوبوس تا پایان سال به تهران اضافه شود
رئیس کمیسیون نظارت شورای اسلامی شهر تهران گفت: امیدواریم ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس را تا پایان سال به تهران اضافه شود.
به گزارش ایسنا، نرجس سلیمانی در یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تبریک به شهردار تهران برای دریافت مدال افتخار تحریم از سوی انگلیس آن را تأییدی برای شخصیت انقلابی شهردار عنوان و اظهار کرد: مسائل و مشکلات حوزه حمل و نقل به اندازه ای روشن و غیرقابل انکار است که نیازی به توضیح ندارد و مردم از صبح تا شب با این مشکلات دست و پنجه نرم می کنند.
وی ادامه داد: مدیریت شهری به ویژه شهردار تهران وعده هایی را در خصوص حق و حقوق مردم در حوزه حمل و نقل عمومی داده اما هنوز آثار عملی آن قابل رؤیت مردم نیست مردم به دنبال رفع مشکلات روزمره هستند و ساعت ها معطل رسیدن اتوبوس و استفاده از آن هستند.
سلیمانی تأکید کرد: ۲۴ ماه از حضور آقای زاکانی در شهرداری می گذرد؛ شما پیش از این در جایگاه نماینده مجلس با ساز و کارها و چالش های شهر آشنایی داشتید و از زمانی که در ساختمان شهرداری مستقر شدید باید کلیه فرآیندهای لازم برای رفع مشکلات حوزه حمل و نقل را که علاوه بر طرح جامع پسماند و طرح تفصیلی که غیر قابل چشم پوشی است، انجام می دادید.
وی افزود: شما دو دوره بودجه مدیریت شهری را اجرا کرده و یا در دست اجرا دارید؛ بر اساس برنامه توسعه باید روزانه چهار دستگاه اتوبوس به شهر تهران اضافه می شد. امیدواریم با همت مدیریت جهادی، ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس که تعهد برنامه است، عملیاتی شود و به دوره بعد کشیده نشود.
سلیمانی با بیان اینکه ۱۴۱۷ دستگاه اتوبوس در شهر فعال است، گفت: بنابر اعلام سازمان اتوبوسرانی ۲۳۷۰ دستگاه اتوبوس فعال و ۶۰ دستگاه مینی بوس در سطح شهر فعال هستند و بنابر اعلام دفتر پایش ۱۵۵۸ دستگاه اتوبوس در شهر فعال هستند.
وی ادامه داد: با دریافت ۹۷ دستگاه اتوبوس، در این لحظه ۱۴۱۷ دستگاه در کنار دو دستگاه اتوبوس برقی و ۴۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده و ۲۰ دستگاه اتوبوس دو کابین داریم و ۱۴۷۹ دستگاه اتوبوس نیز در فصل پاییز خواهیم داشت.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ۱۶۶۷ دستگاه با احتساب مینی بوس تا پایان امسال در سطح شهر فعال خواهند بود، گفت: اگر کمینه نمره قبولی ۳۷۵۰ دستگاه اتوبوس باشد به کمتر از ۲۵ درصد از ۱۰۰ درصد نیاز در امسال خواهیم رسید.
سلیمانی تأکید کرد: بیش از ۱۰۸ هفته از استقرار مدیریت شهری دوره ششم گذشته اما شتاب فعالیت ها متناسب با نیاز شهر تهران نیست و برای تحقق عدالت شهری باید هر روز پنج دستگاه اتوبوس وارد ناوگان می شد؛ اما از مجموع تلاش ها هر دو روز یک اتوبوس اضافه شده که قانع کننده نیست؛ البته تلاش های خوبی صورت گرفته که در بازدیدها و قراردادها دیدیم.
وی ابراز امیدواری کرد که این شیب تغییر کند و تعداد اتوبوس های ناوگان به ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس برسد.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا با بیان اینکه ۱۱ قرارداد به دست ما رسیده است، تاکید کرد: در قرارداد ۲۵۰ دستگاه اتوبوس برقی با صنایع قائم پیشپرداخت انجام نشده، با ستاره نیک آریا در خردادماه امسال انجام شده که بخشی از پیش پرداخت صورت گرفته است. در قرارداد مینی بوسها ۵۰۰ دستگاه در تیرماه منعقد شده و بخشی از پیش پرداخت صورت گرفته و ۴۰ دستگاه مینی بوس نیز با پارسیان موتور منعقد شده است.
وی ادامه داد: قرارداد بازسازی اتوبوسها با اتحادیه اتوبوسرانی شهری کشور در مهرماه سال قبل منعقد شده اما پیش پرداخت انجام نشده است. قرارداد بازسازی با شایگان واگن البرز نیز بسته شده اما پیش پرداخت صورت نگرفته است.
سلیمانی با بیان اینکه پرسش بنده از شهردار در اردیبهشت ماه قرائت شد تاکید کرد: پرسش ابزاری است تا مدیریت شهری کمک کند و اقدامات را برای برطرف کردن نیازهای شهروندان سرعت ببخشد، نباید این برداشت صورت بگیرد که سؤال پرسیدن به معنای چالش با شهردار است. امیدواریم ۱۵۰۰ دستگاه را تا پایان سال به تهران اضافه کنیم و وعده ها محقق شود.
انتقاد عضو شورای شهر از نحوه تخصیص بودجه به متروی تهران
به گزارش ایسنا، ناصر امانی نیز در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت اتوبوسهای پایتخت، گفت: آمارهای متفاوت و متعددی نیز در این دو سال مدیریت شهری در مورد تعداد اتوبوسهای فعال شنیدهایم و باید گفت که وحدت نظر حتی در شهرداری در خصوص تعداد اتوبوسهای فعال پایتخت وجود ندارد.
وی با بیان اینکه اداره کل برنامه ریزی یک آمار میدهد، معاونت حمل و نقل یک آمار دیگر میدهد و شهردار تهران هم امروز آماری را اعلام کرد که با آمارهای دیگر مطابقت ندارد، گفت: این در حالیست که در گذشته در سازمان فناوری شهرداری کتابچه آمار تهیه و منتشر میشد و همان آمارها ملاک عمل و سخن بود؛ اما در این دو سالی که ما در شورای شهر هستیم چنین کتابچهای را ملاحظه نکردم.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه آمارهای آقای زاکانی در جلسه امروز با آمارهای گذشتهاش متفاوت بود، تصریح کرد: البته مجموعههای شهردار تهران این آمارها را برای وی آماده میکنند اما باز هم جای سوال است که تعداد اتوبوسهای فعال که هر روز کارت میزنند و بعد وارد خطوط میشوند چقدر است.
وی با بیان اینکه پشتوانه اصلی تعهدات آقای زاکانی، اعتبارات است، گفت: من آمارهایی را از سیستم فاینانس شهرداری استخراج کردم و باید بگویم که ما در بودجه ۱۴۰۲، ۱۵۰ میلیارد تومان بابت بهسازی قطارها بودجه در نظر گرفتیم ولی تا اول شهریور ماه جاری تنها ۱۹ میلیارد تومان اختصاص داده شده است و یا در حوزه بودجه اورهال واگنهای مترو ۱۵۵۰ میلیارد تومان در بودجه امسال تصویب کردیم اما تنها ۱۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است و یا در حوزه تعمیرات تجهیزات ثابت ۲۵۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده است اما میزان تخصیص صفر درصد بوده است و این در حالیست که شهرداری باید در حوزه نگهداشت مترو و اتوبوس یک دوازدهم عمل میکرد.
وی با بیان اینکه در حوزه تعمیرات اتوبوس ما با سه سطح مواجه هستیم اما به نظر میرسد که ظاهرا در اتوبوسرانی تنها به تعمیرات سطح ۲ و ۳ یعنی بهسازی بدنه، صندلی و کف اتوبوس توجه میشود، گفت: این در حالیست که تعمیرات سطح یک یعنی تعمیر موتور و گیربکس در اولویت است.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزبیشتر بخوانیم دستگاه تصفیه آب
بیشتر بخوانیمروشهای انتخاب و خرید نهالهای سالم برای باغبانی